Det er 5. juni og grundlovsdag i Danmark. Og ikke minst, det er fødselsdagen til vores nabo. Gratulerer med dagen !

Heller ikke i år får vi oppleve den fine våren i Danmark, eller foråret som det kalles i vårt naboland. Vi får nøye oss med bilder som vår fantastiske nabo Ole Hansen sender oss. Vi gleder oss til igjen å kunne reise.

5. juni er Dansk nasjonaldag.

I like stor grad er det bursdag til vår nærmeste nabo, Konni! Gratulerer med dagen :)

 

Det har ikke regnet så mye i Danmark på mange år. Nedbørsrekordene faller. Og i kombinasjon med "hård vind" klarte ikke dette treet å stå oppreist lenger i midten av desember. Heldigvis; treet må ha falt meget forsiktig. Ingen skader på lekehuset.

Det er tirsdag 1. oktober 2019. Klokka er 07.25. Solen er i ferd med å stå opp. Dagen har såvidt begynt. En firbeint venn er ivrig og lystig. Bølgene duver såvidt mot stranden. Det er folketomt på stranden i oktober. Men opplevelsen er sterk og god. Det er forventning. Til nok en dejlig dag i dejlige Danmark.

 

 

Det er noe magisk over soloppgangen på stranden i Lyngså. Når sjøen i tillegg er blikk stille, blir opplevelsen enda bedre. For det er ikke så ofte at sjøen såvidt plasker inn med duvende, forsiktige bølger mot en folketom strand klokken 06.30 om morgenen. Det må oppleves. Og det må nytes-