Det ble hvit julaften i 2021. Det lyser opp i en ellers mørk tid. Siste gang vi hadde hvit jul var i 2018. Snart håper vi på at isen på Grimsvann blir sikker til å ferdes på.

 

 

Vågsdbygdskauen er ikledd en vinterdrakt. Det er mest sort og hvitt. Søndagstur på drøyt seks kilometer i mye "opp og ned-terreng" og tidvis krevende løyper i snøen ga sjelebot.

 

 

Barlinddalen er en opplevelse. Nå i sort og hvitt. Dalen viser vei mot Markir og Grindlandsheia. Stien går mellom Grimsvann og Storevann. Barlind er forøvrig giftig.

Grimsvannet er frosset til. Det åpner for vandreturer videre mot Storevann, og en snarvei inn i Vågsbygdskauen. Og sola skinner over Grimsvannåsen.

 

 

 Det varkreste man møter på vei mot stranden i Lyngså er morgensolen og havet. Vakrere kan det stort sett ikke bli. Bildet er tatt 17. september klokken 07.50

 
 
 

 

Det er vår i Danmark. Som her på Sørlandet. Den tidlige våren i Danmark går vi glipp av i 2020. Coronaviruset har ført til grensestengning. Men vi følger med hva som skjer. Vår fantastiske nabo Ole sendte oss bildet av dette flotte treet i hagen som står i full blomst. Er det rart vi lengter til nabolandet i sør ?

Underkategorier